Keukenapparaten

Maak hier een keuze uit ons ruime aanbod aan keukenapparaten.

Keukenapparaten kopen?

Of je nu houdt van makkelijk en snel koken, of liever uren in de keuken staat voor een uitgebreide maaltijd, Retourkoop heeft passende keukenapparaten voor jou.

Voor welke keukenmachine ga jij?

Ga je op de gezonde tour en wil je dagelijkse smoothie bowls kunnen maken of doe je een sapkuur? Hier vind je de voordeligste juicers, blenders en staafmixers. Krijg je een stel gasten te eten en wil je er iets gezelligs van maken? Bij ons kun je terecht voor een gourmetstel, grillplaat of fondueset. Hou je van bakken? Is zelf pizza’s maken je hobby? Eet je graag bitterballen tijdens een sportwedstrijd? Bij Retourkoop vind je gegarandeerd het keukenapparaat dat jou daarbij kan helpen.

Categorieën in keukenapparatuur

We hebben vijf verschillende categorieën aan apparatuur voor in de keuken. Blenders, Mixers & Juicers, Bakken & Grillen, Koken & Stomen, Kleine Keukenapparatuur en Toebehoren Witgoed.

De werkwijze van Retourkoop

Door in onze webshop je apparaat te kopen, draag je een steentje bij aan een beter milieu en het is goed voor je portemonnee. Apparaten die anders afgeschreven zouden zijn geven wij een nieuw leven. De producten die wij verkopen zijn allemaal zorgvuldig getest en professioneel gereinigd. Wel kan het zijn dat er sprake is van een lichte beschadiging (als dit het geval is, vind je dit in de omschrijving van een product), of van een beschadigde verpakking. Wij garanderen je de kwaliteit die je gewend bent van een nieuw product voor een lagere prijs. Dat is nog eens een win-win situatie.

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het koken van heerlijke maaltijden met één van onze keukenapparaten.

Maandag:           9:00- 17:00

Dinsdag:             9:00- 17:00

Woensdag:         9:00- 17:00

Donderdag:       9:00- 17:00

Vrijdag:               9:00- 17:00

Zaterdag:           9:00- 17:00

Zondag:              Gesloten

Niels bohrweg 171

3542CA Utrecht