Koffiemachines

Maak hier een keuze uit ons ruime aanbod aan koffiemachines.

Koffiemachines

Is koffie voor jou onmisbaar? Dan ben je hier aan het goede adres. Voor elke koffieliefhebber hebben wij een passende koffiemachine. Misschien wil je een apparaat dat de hele familie van koffie kan voorzien, of geniet je ervan om voor elk kopje je eigen bonen te malen.

Welke koffie apparaat kies ik?

Voor het kiezen van een koffiezetapparaat is het belangrijk dat je een paar keuzes maakt. Hoeveel tijd mag het kosten om een kopje koffie te zetten? Welke kwaliteit moet de koffie hebben? Hoeveel koffie wil je in één keer zetten? Wil je alleen koffie kunnen zetten of ook koffie met melk zoals cappuccino? Op basis van de antwoorden op deze vragen kun je gericht op zoek gaat naar het apparaat dat bij jou past. Als je je koffiebehoeften duidelijk weet, is het makkelijker om een keuze te maken uit ons ruime assortiment.

Onze koffiemachines

Retourkoop bieden we een heel scala aan verschillende koffiezetapparaten aan. Koffiemachines die zelf bonen malen, koffiemachines de werken met cups of pads of filterkoffiemachines. Je vindt bij ons koffiezetapparaten van merken zoals Dolce Gusto, Nespresso, De’Longhi en Senseo.

De werkwijze van Retourkoop

Alle koffiezetapparaten die bij Retourkoop te koop zijn, verdienen een tweede kans. De verpakking kan beschadigd zijn, of er kan bijvoorbeeld een krasje op het product zitten (als dit laatste het geval is, vind je dit terug in de productomschrijving). Ondanks kleine beschadigingen is de werkzaamheid van het apparaat nog helemaal goed. Zonde dus om het weg te gooien. Bovendien testen wij en reinigen wij elk apparaat zorgvuldig. Met de aankoop van producten bij Retourkoop, draagt jij je steentje bij aan een duurzame samenleving. Er wordt immers al genoeg weggegooid toch? Geef jij één van deze koffiemachines een tweede kans?

Maandag:           9:00- 17:00

Dinsdag:             9:00- 17:00

Woensdag:         9:00- 17:00

Donderdag:       9:00- 17:00

Vrijdag:               9:00- 17:00

Zaterdag:           9:00- 17:00

Zondag:              Gesloten

Niels bohrweg 171

3542CA Utrecht