Schoonmaak

Maak hier een keuze uit ons ruime aanbod aan schoonmaak uitrusting.

Stofzuigers
Als het om stofzuigen gaat is het belangrijk om te bedenken voor welke vloer(en) jouw stofzuiger geschikt moet zijn. Als je huisdieren hebt die vrij rondlopen heb je een krachtigere stofzuiger nodig dan wanneer je dat niet hebt. En als je een éénpersoonshuishouden heb zul je minder vaak stofzuigen dan als je een groot gezin hebt. Robotstofzuigers werken vooral heel goed als je grote oppervlaktes hebt die je gestofzuigd wilt hebben.

Schoonmaak

Schoonmaken is voor de meeste mensen geen lievelingsbezigheid. Toch moet er van tijd tot tijd schoongemaakt worden. Als het dan toch een noodzakelijke activiteit is, dan is het maar beter om het jezelf gemakkelijk te maken toch? Bij Retourkoop begrijpen we dat. Wij gaan voor zo makkelijk en leuk mogelijk, vooral als het gaat om klusjes waar we een hekel aan hebben, zoals stofzuigen. Daar hebben wij onze eigen robotstofzuiger voor, zodat wij onze tijd kunnen besteden aan het bedienen van klanten zoals jij, die elke dag weer op ons rekenen.

Categorieën in schoonmaakapparatuur
In de categorie schoonmaak hebben we traditionele stofzuigers, steelstofzuigers, robot stofzuigers, dry & clean raamzuigers, stoomreinigers en alles voor het stomen en strijken van kleding.

Kledingverzorging
Als het over kleding gaat wil je er waarschijnlijk netjes bijlopen. Heb je veel kleding die gestreken moet worden? Heb je vaak items de gestoomd moeten worden? Als je elke dag maatpakken draagt met overhemden, heb je andere behoeften dan als je het grootste deel van de tijd in yogakleding doorbrengt.

De werkwijze van Retourkoop
Bij Retourkoop vind je altijd het product dat bij jouw situatie past. Als je twijfelt, staan wij voor je klaar met het beste advies op maat. Onze producten zijn zo goed als nieuw, getest en zo nodig gerepareerd. Maak vandaag nog een duurzame keuze en kies één van de apparaten uit ons uitgebreide schoonmaakassortiment.

Maandag:           9:00- 17:00

Dinsdag:             9:00- 17:00

Woensdag:         9:00- 17:00

Donderdag:       9:00- 17:00

Vrijdag:               9:00- 17:00

Zaterdag:           9:00- 17:00

Zondag:              Gesloten

Niels bohrweg 171

3542CA Utrecht