Huis-Tuin

Maak hier een keuze uit ons ruime aanbod aan voor alles in en om het huis!

Huis-Tuin

Op deze pagina vind je alles voor in de tuin en voor in je huis. Als je net verhuist bent, heb je veel nieuwe spullen nodig. Verhuizen is tegenwoordig zeker niet goedkoop. Bij Retourkoop vind je gegarandeerd de laagste prijzen op tal van producten. Op die manier blijven alle extra aankopen voor je nieuwe huis betaalbaar. Misschien ben op je aan het schoonmaken en opruimen geslagen en ben je nu op zoek naar opbergoplossingen of wil je eens wat anders. Voor al je wensen hebben we bij Retourkoop duurzame en goedkope opties.

Categorieën in Huis- en Tuin artikelen

Als het gaat om producten voor in en om het huis, hebben we een aantal categorieën. Spullen en accessoires voor in de tuin, in huis, in de badkamer, op kantoor en in de keuken. Daarnaast vind je een brede keus aan binnen- en buitenverlichting. Als je een echte handyman of handyvrouw bent, dan hebben we gereedschap en ander klusmateriaal te koop.

De werkwijze van Retourkoop

Neem rustig een kijkje op de verschillende pagina’s en bekijk de verschillende producten die aangeboden worden. In de omschrijving van elk product vind je meer informatie over de eigenschappen van het artikel. Daar vind je ook informatie over de staat van het product. Het kan zijn dat een artikel binnen 30 dagen door iemand is geretourneerd omdat het formaat of de kleur niet naar wens waren. De verpakking is dan geopend en mogelijk beschadigd waardoor de leverancier dit product niet langer wil verkopen, terwijl het product zelf nog helemaal nieuw is. Dat vinden wij bij Retourkoop jammer. Er worden al genoeg spullen nodeloos weggegooid. Wij vinden dat deze producten een tweede kans verdienen, ondanks de geopende verpakking of een lichte beschadiging. Wij zijn altijd transparant over de status en eventuele beschadiging van een product. We verzekeren je ervan dat dit geen effect heeft op de werking of op de functionaliteit. Waar wacht je nog op? Geef jij vandaag nog een Huis-Tuin artikel een tweede kans?

Maandag:           9:00- 17:00

Dinsdag:             9:00- 17:00

Woensdag:         9:00- 17:00

Donderdag:       9:00- 17:00

Vrijdag:               9:00- 17:00

Zaterdag:           9:00- 17:00

Zondag:              Gesloten

Niels bohrweg 171

3542CA Utrecht