Retourneren

Retouren retourneren kan dat? Ja dat kan wij hanteren een extra lange retour termijn van 30 dagen zodat je zeker weet dat je het geschikte product hebt aangeschaft. 

Wil je een retour aanmelden dan kan dat via onze retour portaal. Retour aanmelden.  kosten voor het retourneren bedragen €6,95 of je kunt het product gratis ons in Utrecht afgeven. In het retourportaal geeft u uw postcode en bestelnummer op en selecteer je eenvoudig welk product je wenst terug te sturen en op welke manier je dit wilt terug sturen. Eventuele retourkosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Mocht het ontvangen product niet naar wens zijn, beschadigd zijn aangekomen, incompleet of niet goed blijken te werken neem dan graag contact met ons op zodat wij je een passende oplossing kunnen bieden. Klacht melden

Retourkoop.nl
t.a.v. Retouren
Niels Bohrweg 171
3542CA Utrecht

Klachten

Bent u niet tevreden over het product of hebben wij toch iets over het hoofd gezien neem dan gerust contact met ons op. Mail ons op [email protected] Als u vragen of klachten heeft over een product bellen/mailen wij u zo snel mogelijk om tot een oplossing te komen. Wij proberen binnen 2 werkdagen contact met u te leggen via de mail of telefoon.

Niet goed geld terug

Zodra wij het product is goede orde hebben ontvangen maken wij de retourbetaling aan. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waar u het mee betaald heeft. Dit kan tot maximaal 14 dagen duren. De terugbetaling verloopt via de betaling provider mollie payments.